How To Be A Tour Guide

Tour Guide Cheat

Requirements

  1. Penguin must be at least 45 days old.
  2. Go to the Ski Village and click on the Tours booth.
  3. Answers at least 7 out of 8 questions correctly.

 

Questions and Answers

*Please remember, these are not in the order they are given.*

Question 1: How many sled racing tracks are there? 
Answer: 4

Question 2: Which of these games has a shark in it?
Answer: Jetpack Adventure

Question 3: What item is thrown out of the truck in Level 4 of “Bean Counters”?
Answer: Flowerpot

Question 4: Which room has a cuckoo clock?
Answer: Ski Lodge

Question 5: What day does the newspaper come out?
Answer: Thursday

Question 6: What is the name of the big fish in “Ice Fishing”?
Answer: Mullet

Question 7: How does the pink puffle play?
Answer: Skips With Skipping Rope

Question 8: How do you get a pin?
Answer: Walk on top of it

Question 9: What day does the newspaper come out?
Answer: Thursday

Question 10: What color of puffle can catch on fire?
Answer: Black

Question 11: Which of these rooms does not have a game in it?
Answer: Beach

Question 12: What is the name of Rockhopper’s ship?
Answer: Migrator

Question 13: In what room do you find old copies of the “Penguin Times”?
Answer: Boiler Room

Question 14: How many coins does it cost to buy a background?
Answer: 60

Once completed correctly, you will see this message:

Congratulations Tour Guide

You will receive a “tour guide hat” as your reward and a “tour guide book” that you can review to be a good tour guide. You can access it by clicking on the tour booth at the Ski Village.

Tour Guide HatTour Guide Penguin

-Club Penguin Tour Guide Cheat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s